BEST OF TASTE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 721 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Best of Taste. Meer weten? Ontdek meer

19 nov 2022 om 21:42 Die wraps zijn zó lekker!
13 nov 2022 om 22:48 Geen eten gehad !
13 nov 2022 om 19:22 Mijn gezin en ik vinden het eten heel lekker. Bezorgtijd ook prima.
12 nov 2022 om 20:13 de bestelling arriveerde na een uur en meer. kapsalon was zwart maar zwart gebrand. Het spijt me, maar mijn cijfer is slecht vandaag
4 nov 2022 om 21:37 Heerlijke kipfilet gerold in een wrap brood met een speciale saus. En patat met kruiden is onmisbaar. Ik blijf jullie vaste klant! ;)
15 okt 2022 om 16:49 Heerlijk echt een aanrader
14 okt 2022 om 18:23 Wrap was amazinggggggg. Lekker.
5 okt 2022 om 21:23 Wrap lekker. Maar de frietjes te zout.
1 okt 2022 om 18:54 Super
28 aug 2022 om 7:28 de helft van de bestelling kwam niet. Ik bestel 2 kindermenu's en ik heb er maar één gekregen. probeer het restaurant te bellen. maar niemand neemt op. altijd hier besteld en nooit problemen mee gehad. erg teleurstellend. Ik hoop dat ik mijn ge
23 aug 2022 om 22:01 Het eten is nooit gekomen. Na een anderhalf uur wachten belde mijn man en kreeg te horen dat de maaltijd onderweg was. Na twintig minuten weer diverse malen tevergeefs gebeld. Na 4 uur nog niets gehoord; wij willen onze betaling retour ontvangen.
21 aug 2022 om 23:14 Het eten was lekker maar heb ander half uur gewacht op m’n eten terwijl er 50 minuten stond. Erg jammer volgende keer maar ergens anders